Kedves Látogatóink!

Kérjük Önöket, mielőtt részt vesznek a Szivárvány Kultúrpalota rendezvényein, olvassák el az itt található házirendet, mely elsősorban az Önök érdekeit, kényelmét és a programok zavartalan lebonyolítását teszik lehetővé. Egy színházi előadás, hangverseny, akkor válhat a közönség és a művész számára is igazán emlékezetessé, ha mindketten zavartalanul át tudják adni magukat a művészetnek, és ezt az élményt nem zavarja meg semmi.

Ennek érdekében kérjük Önöket, hogy tartsák be a Kultúrpalota házirendjének következő pontjait:

A Szivárvány Kultúrpalota ruhatára az Önök kényelmét szolgálja. Használatuk nem kötelező, de kérjük, hogy télikabátjukat, esernyőjüket és nagyobb méretű táskájukat vagy csomagjukat, esetleg hátizsákot feltétlenül a ruhatárban helyezzék el, mert ezek a termekben akadályozhatják a széksorok között a közlekedést, ezáltal veszélyeztethetik az Önök biztonságát.

Amennyiben valamely vendég elveszíti a ruhatári csomagjához, vagy ruhadarabjához tartozó azonosító bilétát, a csomagot, illetve ruhadarabot csak az összes többi ruhatári tárgy elvitele után veheti magához.

A Szivárvány Kultúrpalota színháztermébe érkező vendégek számára az ültetést

az adott rendezvényen munkát végző hostessek hivatottak elvégezni. A jegyek ellenőrzésére a hostessek feladata. Jegy nélküli vendégek nem léphetnek be a rendezvény területére. Az ültetés során a hostessek a vendégeket a jegyükön feltüntetett helyről tájékoztatják, szükség esetén a vendégeket helyükre kísérik.

Hangversenyeinket, előadásainkat igyekszünk a meghirdetett időpontban pontosan kezdeni. Késve érkező vendégeink-az előadás zavartalansága érdekében- jegy szerinti helyüket csak a szünetben tudják elfoglalni. Ez alól csak bizonyos esetekben tudunk kivételt tenni. Erről minden esetben a jegyszedők adnak tájékoztatást. A Szivárvány Filmklub vetítésére érkező vendégeink, a kezdést követően még 5 percig foglalhatják el bérlet szerinti helyüket.

Kérjük, hogy a büfében vásárolt italokat és ételeket ne vigyék be a színházterembe, az épület előterében fogyasszák el azokat. Az előcsarnok asztalain hagyott poharakat, csészéket a büfé munkatársai az előadás alatt összegyűjtik.

A Szivárvány Kultúrpalota teljes épülete nemdohányzó. Dohányzásra az épületen kívül kijelölt helyen van lehetőség

A hangversenyeken, előadásokon bármilyen kép- vagy hangrögzítés tilos, ebbe beleértendő a mobiltelefonokkal készített kép- vagy hangfelvétel is.

A Szivárvány Kultúrpalota területén biztonsági megfigyelőrendszer működik.

A Szivárvány Kultúrpalotába érkező vendégek tudomásul veszik, hogy szerepelhetnek a megfigyelő rendszer által rögzített képi anyagokon. A rögzített anyagok kizárólag megállapítható bűncselekmény esetén kerülhetnek további felhasználásra.